Sanjati Vodu Značenje

Šta znači sanjati vodu

Videti vodu u snu simbolizuje vaše nesvesno i emocionalno stanje uma. Voda se često pojavljuje u našim snovima i može imati mnogo različitih značenja u zavisnosti od svog oblika, bistrine itd. Voda je živa suština psihe i tok životne energije. Simbol je duhovnosti, znanja, isceljenja i osveženja. Voda takođe simbolizuje emocije, intuiciju i ono što je „ispod površine“ nesvesni um.

Bez obzira kakav oblik ima voda u vašem snu, dobro pogledajte njenu bistrinu da biste bolje razumeli njenu simboliku.

Videti mirnu, čistu vodu u snu znači da ste u skladu sa svojom duhovnošću. Označava spokoj, duševni mir i podmlađivanje.

Dok vidite mutnu ili prljavu vodu u snu ukazuje na to da se uvlačite u svoje negativne emocije. Možda ćete morati da posvetite malo vremena da razjasnite svoj um i pronađete unutrašnji mir. Alternativno, to sugeriše da je vaše razmišljanje/rasuđivanje nejasno i zamagljeno.

Ako ste uronjeni u mutnu vodu, to znači da ste u nekoj situaciji i da ste preplavljeni svojim emocijama. Ustajala voda ispunjena algama može ukazivati na osećaj da ste zaglavljeni u nekoj oblasti vašeg života.

Videti ključalu vodu sugeriše da izražavate neki emocionalni haos. To takođe može značiti da se osećanja iz vašeg nesvesnog razvijaju i da su spremna da budu priznata. Možda ćete morati da ispustite paru.

Videti kako se voda diže u vašoj kući označava vaše borbe i neodoljive emocije.

Čuti tekuću vodu u snu znači meditaciju, razmišljanje i promišljanje o svojim mislima i emocijama.

Sanjati da hodate po vodi sugeriše da imate vrhunsku i konačnu kontrolu nad svojim emocijama. Alternativno, to može sugerisati da morate da „ostanete na vrhu“ svojih emocija i ne dozvolite da im izmaknu kontroli.

Sanjati Okean

Snovi o okeanu mogu imati mnoga različita značenja. Okeani su mesta bezgraničnosti, kada stojite na morskoj obali, izgleda da se okean proteže u beskonačnost. Okeani su duboki i mogu da simbolizuju duboke emocije.

Na okeanske plime i oseke utiče Mesec, simbol intuicije, a nesvesno i snovi o okeanima su često simboli istog. Obala mora je mesto susreta, mesto gde more dodiruje pesak. Stoga okean u snovima može biti neka vrsta metafore za spajanje svesnog i nesvesnog uma.

Ponašanje okeana može pružiti više informacija o našim snovima. Uzburkan okean može ukazivati na emocionalnu uznemirenost ili duboka i bolna komešanja u nesvesnom. Mirnan, ritmičan okean može biti simboli opuštenog stanja bića, da ste u kontaktu sa svojom intuicijom ili da ste u jedno sa Univerzumom.

Sanjati Talase

Videti jasne, mirne talase u snu označava obnovu, mirno stanje uma i spokojne emocije. To takođe može biti znak da treba doneti važnu odluku. Ako jašete na talasu, onda to simbolizuje da pokušavate da kontrolišete svoje emocije.
Čuti kako talasi udaraju u snu simboliše nežnost i opuštenost. Takođe izaziva osećaj senzualnosti i seksualnosti.

Sanjati da vas je uhvatio plimni talas simbolizuje snagu vaših emocija, možda praćenih suzama koje možda suzdržavate u svom budnom životu.

Sanjati Cunami

U budnom životu cunamiji se dešavaju kada se zemljotres ili neka druga nasilna akcija odigrava ispod dna okeana izazivajući uzdizanje mora, što zauzvrat stvara gigantski talas koji može prouzrokovati ogromnu štetu kada udari u kopno.

U našem životu iz snova, cunami bi mogao da simbolizuje isti osećaj kao da ste preplavljeni ogromnom, moćnom silom koja je van vaše kontrole. Sanjati cunami može biti indikacija da se osećate emocionalno preplavljeno ili emocionalni preokret.

Sanjati Reku

Reke mogu biti simbol putovanja, ovo putovanje može biti fizičko, emocionalno ili duhovno. Reke se obično ulivaju u mnogo veće vodene površine što može ukazivati na neku vrstu prelaza. Pažljivo pogledajte reku. Da li se brzo kreće? Da li ste uhvaćeni u reci? Ako jeste, kako se osećate?

Voda koja se brzo kreće može ukazivati na brze promene, osećaj preopterećenosti ili anksioznosti može ukazivati na osećaj da se promene dešavaju prebrzo. To takođe može ukazivati na osećaj da ste van kontrole. Međutim, ako ste mirni, to može značiti da ste zadovoljni promenama koje se dešavaju oko vas.

Sanjati Vodopad

Videti vodopad u snu simbolično je otpuštanje. Oslobađate sve te zagušene emocije i negativna osećanja. Alternativno, san takođe može predstavljati vaše ciljeve i želje. Konkretno, ako je vodopad bistar, onda predstavlja ponovno rođenje ili obnovu.

Sanjati da se nalazite na dnu vodopada sugeriše da se osećate emocionalno preplavljeno. Imate poteškoća da se nosite sa svojim osećanjima.

Sanjati Davljenje

Sanjati da se davite znači da se osećate preplavljeni emocijama ili da imate potisnute probleme koji se vraćaju da vas progone. Ako se udavite do smrti, to se odnosi na emocionalno ponovno rođenje. Ako preživite utapanje, onda će budna veza ili situacija na kraju preživeti previranja.

Videti nekoga kako se davi u vašem snu, sugeriše da ste previše duboko upleteni u nešto što je van vaše kontrole. Alternativno, to predstavlja osećaj gubitka vašeg sopstvenog identiteta. Ne možete da razlikujete ko ste.

Sanjati da spašavate nekoga od davljenja znači da ste uspešno prepoznali određene emocije i karakteristike koje simbolizuje žrtva davljenja.

Snovi o vodi su izuzetni putokazi onoga što se dešava sa nama emocionalno i duhovno. Koristite ih da vam pomognu da nastavite da rastete emocionalno i duhovno.

Voda obično predstavlja naša osećanja i emocije. Poput vode materice, ona takođe može predstavljati sigurnost, život i rođenje. Priroda vode može otkriti vaše emocionalno stanje uma.

Na primer, ako sanjate da se razbijaju talasi ili kamenito more, to može pokazati da su vaše emocije izmakle kontroli. Reka koja brzo teče može pokazati emocije koje prebrzo jure napred, ali ako su vode mirne, onda ste i vi.

Ostavite komentar