Sanjati Poljubac Značenje!

sta znaci sanjati poljubac

San o poljupcu ukazuje na želju za strašću, posebno mladalačku, vrtoglavu strast.

San u kojem gledate kako se drugi ljube može ukazivati na to da ste previše uključeni u njihove živote ili da znate previše ličnih detalja.

Sanjati da ljubite nekoga istog pola, ako ste heteroseksualni, može ukazivati na samoprihvatanje i priznanje vaše muške ili ženske strane.

Šta Znači San o Ljubljenju

Tumačenje snova o poljupcu sigurno može ukazivati na seksualnu želju, ali je više povezano sa potrebom za ljubavlju, romantikom i naklonošću uopšte.

Poljubac je univerzalni simbol i čin ljubavi, naklonosti, zadovoljstva i partnerstva. San o poljupcu može se odnositi na vašu želju za jednom osobom posebno, posebno ako je ona u vašem snu, znači da želite više strasti u svom životu uopšte.

Bez obzira na vaše godine, snovi o poljupcu se odnose na osećanja koja ste imali tokom svog prvog poljupca. To je mladalačka strast, treperenje srca, sećanje na emocije i hormone koji su pratili taj prvi poljubac o kome se sanja.

San o poljupcu je više o emocijama koje tražite nego o fizičkom činu. Međutim, ako ste mladi ili tek treba da doživite svoj prvi poljubac, san bi mogao da se odnosi na vašu želju za tim prvim činom strasti.

Precizno značenje sna je određeno vašim odnosom sa drugom osobom (osobama) u snu.

Sanjati da se prvi put ljubite sa nekim prema kome ste strastveni često znači da su vaša osećanja iskrena i da u svojoj glavi uvežbavate idealan scenario.

San o poljupcu koji uključuje bivšeg može predstavljati oprost i želju da se prisete pozitivnih strana veze.

Sanjati da vas ljubi šef ili neko na vlasti može ukazivati na to da prihvatate, a ponekad i želju za – njihovom moći nad vama.

Sanjati da ljubite stranca ukazuje na vašu svest o potisnutoj strani sebe, onoj koju možda želite da istražite više. Ako vas poljubi stranac sugeriše da ste na putu samootkrivanja.

Ako sanjate da se ljubite, ono što se čini prilično sigurnim je da želite strast. Ako ste u vezi, možda je potrebna injekcija romantike da se ponovo rasplamsa. Ako niste u vezi, onda san sugeriše da želite jednu ili barem neku fizičku intimnost.

Ostavite komentar