Sanjati Borbu/Bitku Značenje

sanjati borbu znacenje

Imati san u kome se borite predstavlja, logično, borbu u životu.

Borite se protiv demona, besa ili frustracije – ponekad je neprijatelj stvarna osoba, predmet vašeg besa, ponekad je san o borbi metafora. U oba slučaja morate da prevaziđete borbu, bukvalnu ili emotivnu.

U većini slučajeva u ovom snu ili ćete pobediti ili izgubiti. Možete ubiti zmaja, pobediti u ratu, zadati ubistveni udarac su znaci da se osećate moćno.

Ili ćete možda biti savladani u borbi. Mač se polomio, pištolj ne puca, ne možete zadati udarac predstavlja osećaj nemoći.

Šta Znači Sanjati o Bitci

Borbeni san znači da u vašem životu postoji spor ili oblast sukoba sa kojom se treba pozabaviti. San bi vas mogao videti u borbi protiv partnera, člana porodice, prijatelja ili kolege, što znači da vaša veza može biti neujednačena.

Bitka označava borbu sa teškoćama, ali konačnu pobedu nad istim. Ako ste poraženi u bitci, to znači da će loši poslovi drugih narušiti vaše izglede za dobro.

Sanjati o bitci takođe može predstavljati unutrašnji sukob, protiv zavisnosti, potiskivanje seksualnih nagona, možda izazovnu ravnotežu između posla i privatnog života.

Značenje sna se vrti oko njegovog ishoda „pobede ili poraza“, osećaja „moći ili slabosti“, koji se odnose na to koliko se snažno osećate suočavajući se sa izazovima sa kojima se suočavate.

Biti u bici, borbi ili ratu u snu sugeriše da ste možda prezaposleni ili da se suočavate sa drugim oblicima stresa. Možda ste previše stimulisani i pokušavate da potisnete svoje porive.

Pobeda u bitci pokazuje da osećate da možete postići ravnotežu, da možete ispraviti greške, da ste u poziciji snage da se nosite sa izazovima sa kojima se suočavate.

Gubitak bitke sugeriše suprotno, da se borite da pobegnete iz okolnosti u kojima se nalazite, da je vaš život neuravnotežen, da se osećate nevoljno ili da ste preplavljeni svojim borbama.

Pre svega, shvatite na koju borbu (ili bitku) se vaš san odnosi. Da li je to osoba ili situacija koja izaziva vaš stres?

San o bitci je znak da ste nesrećni i da se borite da zadržite kontrolu bilo da je to protiv zavisnosti, posla koji mrzite ili partnera kojeg volite.

San ne mora da znači da morate da promenite svoje okolnosti. Ali to sugeriše da se borite da pronađete način da kontrolišete svoje emocije. Pokušajte da dobijete novi pogled na stvari.

Ako se borite sa zavisnošću, pokušajte da se odmaknete od svakodnevne borbe da biste shvatili koliko ste daleko stigli.

Ako mrzite svoj posao, možda je vreme da pronađete novi ili je možda samo vreme da se setite šta volite u njemu.

Ako se borite sa partnerom koga volite ili sa nekim vama bliskim, pronađite način da razgovarate o problemu na način koji će vam pomoći da prevaziđete problem i ojačate vezu.

Bitka je skoro uvek unutrašnja, a ne spoljašnja. San znači da se borite sa svojim osećanjima pa je vreme da pronađete ravnotežu.

Sanjati Tuču

Sanjati da se upuštate u tuču znači da ćete imati neprijatne susrete sa poslovnim protivnicima i da vam prete tužbe.

Videti tuču znači da rasipate svoje vreme i novac.

Za žene, ovaj san je upozorenje od klevete i ogovaranja. Da mlada žena vidi svog ljubavnika kako se tuče, znak je njegove nedostojnosti.

Sanjati da ste poraženi u tuči znači da ćete izgubiti pravo na imovinu.

Sanjati Rat

Sanjati rat predskazuje neuspeh u poslu i mnogo nereda i svađa u kući.

Ako mlada žena sanja da njen muškarac ide u rat, to znači da će čuti nešto loše o njemu.

Sanjati da je vaša zemlja poražena u ratu znak je da će pretrpeti obrt poslovne i političke prirode. Lični interes će pretrpeti udarac u svakom slučaju.

Ako sanjate o pobedi u ratu, biće živahne aktivnosti na poslovnom planu, a domaćinstvo će biti harmonično.

Ostavite komentar